Jackfruit Burger met gebakken ui, champignons & gorgonzola

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 Rootzz of Nature Smokey burgers
  • 2 tijgerbollen
  • knapperige sla
  • 2 grote kastagne champignons
  • 1 ui
  • 50 gram gorgonzola
  • 2 el piri piri mayo

Bereiding (10 min.)

Stap 1

Snij de champignons in plakken en de ui in ringen. Bak de champignons en uien.

Stap 2

Bak de burgers aan beide kanten bruin.

Stap 3

Smelt op het laatst de gorgonzola op de burger.

Stap 4

Snijd de broodjes open en smeer hier een lepel van de piri piri mayo op.

Stap 5

Bedek de mayo met de sla, burger, champignons, uien en als laatste het kapje van het broodje. 

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Pascalle van @pastry.passie