Jackfruit wrap bleekselderij en paprika

Ingrediënten (2 personen)

  • 160 gr Rootzz of Nature Jackfruit reepjes
  • 1 eetlepel zure room
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 vleestomaat
  • 2 grote wraps Mesclunsla
  • Zonnebloemolie
  • Peper
  • Zout

Stap 1

Zet de koekenpan op het vuur en schenk twee eetlepels zonnebloemolie in de

Stap 2

Zodra de olie in de pan heet is, doe je de jackfruit reepjes in de pan. Bak het geheel in enkele minuten bruin. Hierna haal je de jackfruit reepjes uit de pan. Leg de reepjes apart.

Stap 3

Doe nu de gesneden bleekselderij en rode puntpaprika in de pan en bak gaar.

Stap 4

Smeer hierna een eetlepel zure room over de wraps. Beleg met de mesclunsla en gesneden vleestomaat. Doe hierna ook de gebakken groenten én natuurlijk de jackfruit reepjes over de wrap.

Stap 5

Rol je de wraps nog even goed op. En enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik van Puur Proevers.Â