Snijd de puntpaprika, courgette, rode ui in dunne plakken. Bak de courgette en paprika in een bakpan Voeg aan de rode ui wat limoensap.
Snijd de mango in dunne plakken. Bak de wraps licht aan in een bakpan.
Bak daarna de burgers goudbruin en snijd ze in stukjes. Kook de peultjes en mais gaar in water en giet af.
Voeg alles samen in een wraps. Naar keuze je eigen hoeveelheid. Rol de wraps strak op. Gebruik eventueel wat folie om alles bij elkaar te houden.
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!