VEGA RODE CURRY JACKFRUIT

Jackfruit wrap

Ingrediënten (2 personen)

  • 320 gr Rootzz of Nature Jackfruit reepjes
  • 1 rode paprika
  • 1 grote ui
  • 2 el rode curry pasta
  • 150 gram sperziebonen
  • 60 gram kleine trostomaten
  • 2 koffie kopjes basmati rijst
  • 2 stuks naan
  • 1 blikje kokosmelk
  • halve courgette
  • bosje koriander
  • zonnebloemolie
  • peper en zout

Stap 1

Bak de Jackfruit reepjes goudbruin in een bakpan.

Stap 2

Kook de rijst gaar.

Stap 3

Gebruik een pan met deksel. Snijd de uien in blokejes en bak in wat zonnebloemolie de uien glazig. Pers de knoflook fijn en voeg deze toe.

Stap 4

Voeg de rode curry pasta toe en roer alles goed door.

Stap 5

Snijd de courgette in blokjes. De tomaten in tweeën, de boontjes in drieën en voeg dit allemaal toe.

Stap 6

Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel rustig doorkoken tot alle groenten gaar zijn en de saus wat dikker wordt.

Stap 7

Haal de naan uit de verpakking en verwarm dit in een pan of oven.

Stap 8

Pluk de koriander en strooi deze over het gerecht.

Eet smakelijk! 

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik van Puur Proevers.