Vega spaghetti met jackfruit en groenten

Vega_spaghetti_met_jackfruit

Ingrediënten (2 personen)

  • 160 gram Rootzz of Nature jackfruit reepjes
  • 200 gram spaghetti
  • 100 gram broccoli
  • 100 gram sperziebonen
  • 100 ml room of slagroom
  • 125 gram champignons
  • Zonnebloemolie
  • Peper en zout

Bereiden (25 minuten)

Stap 1

Snijd vooraf de groenten fijn. Zet daarna de koekenpan op het vuur met twee eetlepels zonnebloemolie. Laat de olie goed heet worden en voeg daarna de Rootzz of Nature jackfruit reepjes toe.

Stap 2

Zet ondertussen twee steelpannen met water op het vuur. Zodra het water kookt, doe je de 200 gram spaghetti in de pan. Breng het geheel aan de kook tot de spaghetti beetgaar is. Kook in de andere pan de broccoli en sperziebonen gaar.

Stap 3

Doe een eetlepel zonnebloemolie in de koekenpan en bak de champignons goudbruin. Voeg daarna de rode ui en knoflook toe.

Stap 4

Giet nu de kookroom bij de rode ui en knoflook. Voeg daarna ook de gekookte pasta, de sperziebonen, broccoli en jackfruit toe.

Stap 5

Nu is je spaghetti met jackfruit compleet. Enjoy!

Download het gratis exclusieve receptenboekje

10x de lekkerste vega recepten

Ontdek het nu