Witlofsalade met Jackfruit stukjes

Ingrediënten (2 personen)

  • 160 gr Rootzz of Nature Jackfruit stukjes
  • 1 el zoete paprikapoeder
  • 1 el ketjap manis
  • 2 el zwarte sesamzaad
  • 1 mango
  • 1 spaanse peper
  • 2 lente ui
  • 6 kleine biologische witlof
  • 75g walnoten
  • 1 avocado
  • 6 radijsjes
  • 50g yoghurt
  • 1 tl fijne mosterd
  • limoen(sap)
  • zout en peper

Bereiding (20 minuten)

Stap 1

Maak de dressing. Meng de yoghurt, mosterd en limoensap

Stap 2

Maak de mango, avocado en witlof schoon. Meng deze met de dressing.

Stap 3

Bak de jackfruit stukjes volgens de verpakking en voeg de paprikapoeder, sesamzaad en ketjap toe.

Stap 4

Snijd de rode peper superfijn (bijna zo fijn als suiker)

Stap 5

De radijsje mogen in dunne plakjes gesneden worden.

Stap 6

Maak de borden op en zorg dat de salade lekker luchtig blijft en alle ingrediënten goed verdeeld zijn over het geheel.

Enjoy!!!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.