Wraps met Jackfruit Reepjes

Ingrediënten (2 personen)

  • 160 gram Rootzz of Nature Jackfruit reepjes
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 courgette
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • 2 grote wraps
  • 1 rode ui
  • 1 klein stukje gember
  • 2 dl natuur azijn
  • 1 dl water
  • 2 el suiker
  • 1 kropsla
  • 1/2 peen
  • basilicum
  • peper en zout 

Bereiding (15 minuten)

Stap 1

Breng de azijn en het water aan de kook en voeg het suiker toe.

Stap 2

Snijd de rode ui in halve ringen en laat deze 1 minuut mee koken. Laat de uien en het vocht afkoelen.

Stap 3

Fruit de ui en knoflook aan en voeg de paprika en komijnpoeder toe. Bak hierin de jackfruit reepjes.

Stap 4

Snijd de courgette in halve maantjes en bak deze ook mee. Vul met dit mengsel de wraps.

Stap 5

Voor de topping gebruiken we het zoetzuur van rode ui, geraspte peen, kropsla en de basilicum blaadjes.

Stap 6

Eventueel heerlijk met een cocktail of knoflook sausje!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.

 

Download het gratis exclusieve receptenboekje

10x de lekkerste vega recepten

Ontdek het nu