Wraps met Jackfruit stukjes

Ingrediënten (2 personen)

  • 160 gram Rootzz of Nature Jackfruit stukjes
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 courgette
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • 2 grote wraps
  • 1 rode ui
  • 1 klein stukje gember
  • 2 dl natuur azijn
  • 1 dl water
  • 2 el suiker
  • 1 kropsla
  • 1/2 peen
  • basilicum
  • peper en zout 

Bereiding (15 minuten)

Stap 1

Breng de azijn en het water aan de kook en voeg het suiker toe.

Stap 2

Snijd de rode ui in halve ringen en laat deze 1 minuut mee koken. Laat de uien en het vocht afkoelen.

Stap 3

Fruit de ui en knoflook aan en voeg de paprika en komijnpoeder toe. Bak hierin de jackfruit stukjes.

Stap 4

Snijd de courgette in halve maantjes en bak deze ook mee. Vul met dit mengsel de wraps.

Stap 5

Voor de topping gebruiken we het zoetzuur van rode ui, geraspte peen, kropsla en de basilicum blaadjes.

Stap 6

Eventueel heerlijk met een cocktail of knoflook sausje!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.