Spoel de stukken jackfruit goed af en laat uitlekken in een vergiet.
Schil de winterpeen met dunschiller schoon en snijd in blokjes van dobbelsteen formaat. Was de krieltjes en laat verder heel. Verwijder eventueel zand van de champignons en halveer ze.
Fruit de gesneden ui en de knoflook samen met de winterpeen, krieltjes en champignons in de plantaardige boter.
Voeg de hachee kruiden, laurier, tijm en de tomatenpuree toe. Bak paar minuten en blus met de rode wijn. Voeg het water en de bouillonblokjes toe.
Voeg de Jackfruit toe aan de pan en laat op laag vuur circa 30 minuten sudderen. Schep regelmatig om.
Eet smakelijk!
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!