HI! Wij zijn Rootzz of Nature

Wij geven onontdekte culinaire parels uit de natuur een plek in de Nederlandse keuken. Tijdens een reis naar Sri Lanka ontdekten we de grootste vrucht ter wereld: jackfruit. Deze veelzijdige vrucht heeft de tasty bite van vlees en neemt makkelijk smaken op. Dat vonden wij zo bijzonder, dat we de jackfruit mee naar Nederland namen. Zo begon het avontuur van Rootzz of Nature.

ONZE MISSIE

Rootzz of Nature bestaat uit echte ontdekkingsreizigers. Het liefst reizen wij continu de wereld rond, op zoek naar verrassende en nieuwe wereldsmaken. Samen met lokale ondernemers geven we deze smaken een plek in de Nederlandse keuken. Zo laten we iedereen proeven wat de wereld te bieden heeft. Wij genieten van écht lekker eten, daarom staat smaak altijd voorop. En dat alles met liefde en respect voor de natuur.

Puur

Rootzz is puur: onze producten zijn zo natuurlijk mogelijk.

Eerlijk

Rootzz houdt van de natuur, daarom houden we onze impact op het milieu klein.

Heerlijk

Bij Rootzz genieten we van écht lekker eten. Daarom staat smaak altijd voorop.

Meer informatie

OVER DUURZAAMHEID

Wij vinden de wereld te mooi om te schaden. Daarom zijn onze producten puur en eerlijk. We houden de ingrediënten zo natuurlijk mogelijk, zonder onnodige e-nummers. 

Ook houden we de impact op het milieu klein. Als de reis van de jungle tot jouw bord te lang is, kijken we samen met lokale ondernemers hoe we maatschappelijke initiatieven kunnen ondersteunen. Wel zo eerlijk. Rootzz of Nature doet goed én smaakt goed!

Meer informatie

JACKFRUIT VLEESVERVANGERS

Jackfruit is lekker en gezond! Probeer onze tasty vleesvervangers en beleef de smaak van de jungle. Onze jackfruit producten hebben de bite van vlees, zijn biologisch en vooral héél erg lekker! Voor welke smaak ga jij?

Ontdek alle producten

JACKFRUIT KOPEN

De producten van Rootzz of Nature vinden hun weg naar een welverdiende plek in het schap. Je vindt onze jackfruitproducten momenteel bij onderstaande winkels. En de lijst groeit!

Wil je ook Rootzz of Nature producten aanbieden?

Vul dan ons contactformulier in. Het team neemt contact met je op.