Jackfruit rendang bao buns

Ingrediënten (2 personen)

  • Rootzz of Nature Jackfruit Rendang in saus 300 g
  • 8 bao buns
  • 1 komkommer
  • 1 rode peper
  • koriander
  • 2 bosuitjes
  • 2 el sesamolie
  • 2 el azijn
  • 1 tl honing
  • snufje zout

Bereiding (15 min)

Stap 1

Stoom de bao buns. 

Stap 2

Verwarm de rendang zoals omschreven op de verpakking.

Stap 3

Rasp de komkommer met een mandoline in fijne plakjes.

Stap 4

Snij de rode peper in kwarten, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en hak in fijne stukjes.

Stap 5

Snij de bosuitjes in ringen.

Stap 6

Meng de sesamolie, azijn, honing en zout en roer de komkommer, bosui en rode peper door de dressing. 

Stap 7

Vul de broodjes met de komkommersalade & rendang en maak af met wat koriander.

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Pascalle van pastry.passie