Broodje mexican pulled jackfruit

Ingrediënten (10 porties)

  • 2,5 kg Jackfruit sterilized
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook
  • 400 gram tomaten blokjes (blik)
  • 2 el afgestreken fajita kruidenmix
  • 200g little gem sla
  • 100g maïs
  • 4 tomaten
  • 10 afgebakken broodjes

Bereiding (20 min)

Stap 1

Spoel de stukken jackfruit goed af en laat uitlekken in een vergiet.

Stap 2

Fruit de gesneden ui en de knoflook samen met de fajita-kruiden in 2 el olie.

 

Stap 3

Voeg de tomatenblokjes en het water toe, laat dit 5 minuten inkoken zodat de smaken goed met elkaar mengen.

 

Stap 4

Voeg de Jackfruit toe aan de pan en laat op laag vuur in circa 10 minuten sudderen.

Stap 5

Snijd de tomaat in partjes en de sla in reepjes. Beleg de broodjes met de vulling en garneer met de sla, maïs en tomaat.

Eet smakelijk!