Meng de rode kool in een ruime kom met het zout en de suiker en kneed goed door. Laat 15 min. trekken. Doe de kool op een zeef en druk er zoveel mogelijk vocht uit.
Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan. Hak de bieslook fijn en meng de helft door de kool samen met de mayonaise en het karwijzaad. Breng de coleslaw op smaak met peper en zout.
Maak de feta fijn en meng met de rest van de bieslook en crème fraîche.
Verhit de jackfruit samen met 150 ml water gedurende 5 min. in een koekenpan en pull de stukken uit elkaar.
Rooster de snijkanten van de burgerbroodjes en beleg ze met de little gem, jackfruit BBQ, coleslaw en het feta – crème fraîche mengsel.
Enjoy!
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!