Spoel de stukken jackfruit goed af en laat uitlekken in een vergiet.
Fruit de gesneden ui en knoflook samen met de gochujang paste in sesam- en zonnebloemolie. Snijd de bimi stelen over de lengte door en blancheer 3 minuten in kokend water met zout.
Fruit de gesneden ui en knoflook samen met de gochujang paste in sesam- en zonnebloemolie.
Voeg de sojasaus, gembersiroop, basterdsuiker en het water toe, laat dit 5 minuten inkoken zodat de smaken goed met elkaar mengen. Voeg de Jackfruit toe aan de pan en laat op laag vuur circa 40 minuten sudderen. Schep regelmatig om.
Kook de noodles in ruim water met snufje zout zoals op verpakking is aangegeven. Zet een wok of koekenpan op hoog vuur en bak hierin de bimi met edamame boontjes kort met de kimchisaus. Verdeel de noodles over de borden samen met de groenten. Verdeel hierover de Koreaanse stoof.
Eet smakelijk!
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!