Meng de appelciderazijn, chilisaus, sojasaus, agave en sesamolie in een grote mengkom. Proef en maak op smaak met versgemalen peper. Meng dit vervolgens met de julienne wortel en bosuitjes. Zet in de koelkast.
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Fruit de uien 3-4 minuten en voeg de jackfruit toe. Blijf bakken totdat de jackfruit is verhit en maak de grotere stukken los.
Vul de Libanese flatbreads met een eetlepel crème fraiche, leg daarop de wortelsalade en de jackfruit. Garneer met wat rode ui en koriander. Yummy, eet smakelijk!
Serveertip: serveer met hete saus of extra barbecuesaus!
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!