Maak de ui, de knoflookteentjes en de groene paprika schoon. Snijd deze in kleine blokjes. Rasp de peen.
Fruit de ui en knoflook aan. Voeg daarna de rasp van de peen en de blokjes van de paprika toe. Voeg vervolgens de kruiden toe, daarna de tomatenblokjes en als laatste de Jackfruit balletjes. Laat dit rustig op een laag vuurtje pruttelen.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakkingen en voeg deze toe aan de saus. Breng het op smaak met wat peper en zout.
Serveer direct. Heerlijk met parmezaanse kaas.
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!