Kook de bieten gaar met wat zout. Verwijder de schil en snijd in partjes of blokjes.
Plisseer de tomaten, ontdoe ze van de kern en snijd in vieren. Droog de tomaten met wat olijfolie. 80 graden 2 uur.
Snijd lintjes van de peen en blancheer deze. Blancheer de haricot verts ook.
Maak de dressing met de mosterd, azijn, suiker en als laatste 1 dl olijfolie.
Snijd de lente ui zeer fijn en snijd de appel in kleine blokjes.
Bak de burgers goudbruin en snijd deze in stukjes.
Meng alles goed en maak het af met de walnoten. Eventueel wat peper en zout. Dresseer het gerecht in een mooi diep bord.
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!Â
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!