Pel de uien en snijd ze in grove stukken. Bak in een pan met olie goed donker. Dit geeft ook kleur aan de soep.
Voeg de bouillon toe. Voeg de knoflook, gember, citroengras, gedroogde shiitake, hoisinsaus en sojasaus toe. Voeg de madame Jeanette toe. Let op! Laat deze heel. Dan krijg je alleen smaak en geen pittigheid in je soep. Laat de bouillon een half uur tot een uur rustig trekken op laag vuur.
Kook de eieren medium (7 min.) in kokend water. Snijd de paksoi in repen en de limoen in parten.
Zeef de bouillon.
Breng de bouillon aan de kook en gaar de noedels, peulen, paksoi en beukenzwammen erin. Voeg de jackfruit toe en warm alles een paar minuten goed door. Verdeel de soep over kommen en druppel er wat sesamolie over. Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met een partje limoen. Lekker met cassavechips.
Eet smakelijk!
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!