Spoel de stukken jackfruit goed af en laat uitlekken in een vergiet.
Fruit de boemboe rendang en de gesneden ui. Voeg de kokosmelk, ketjap, bouillon en sambal toe, laat dit 5 minuten inkoken zodat de smaken goed met elkaar mengen.
Voeg de Jackfruit toe aan de pan en laat op laag vuur in circa 1 uur sudderen. Schep regelmatig om.
Verwarm de Surinaamse Bara’s gedurende 5 minuten in de oven op 180C.
Beleg de barra mat de sla, de warme rendang en garneer met de zoetzure komkommer en rode peper.
Selamat makan (Eet smakelijk)!
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!