Snijd de komkommer in dunne plakjes en de rode ui in dunne halve ringen.
Meng het azijn, de suiker en het water met elkaar totdat de suiker is opgelost.
Voeg de rode ui en de komkommer met het zoet zuur en zet het weg in de koelkast.
Bak de Jackfruit balletjes bruin. Doe dit even in een bakje.
Doe de satésaus in de pan met een scheutje water. Voeg de sambal toe en roer die goed door. Zorg dat je de bodem vrij houd.
Voeg de balletjes toe.
Tip: Heerlijk bij een goede nasi of bami. Met de zoet zuur ook erg goed op een broodje!
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!