marokkaanse couscous salade met jackfruit

Ingrediënten (10 porties)

  • 1 kg Jackfruit original
  • 2 el ras el hanout kruiden
  • 2 rode paprika’s
  • 400g cherrytomaatjes
  • 50g rozijnen, geweld
  • 500 gram Marokkaans gekruide couscous
  • 2 el olijfolie
  • 2 takjes munt
  • 2 takjes koriander

Bereiding (15 min)

Stap 1

Spoel de stukken jackfruit goed af en laat uitlekken in een vergiet.

Stap 2

Meng de jackfruit met de ras el hanout en een snufje zout. Zet een koekenpan op hoog vuur en bak de jackfruit gedurende 5 minuten.

Stap 3

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 4

Halveer de cherrytomaatjes en snijd de paprika in blokjes.

Stap 5

Meng de couscous, gemarineerde jackfruit, tomaat,  paprika, rozijnen en  olijfolie door elkaar. Garneer met de blaadjes munt en koriander.

Eet smakelijk!