Spoel de stukken jackfruit goed af en laat uitlekken in een vergiet.
Fruit de gesneden ui, paprika’s, knoflook en de jalapeno samen met de burrito-kruiden en tomatenpuree.
Voeg de tomatenblokjes, de zwarte bonen met vocht en het water toe, laat dit 5 minuten inkoken zodat de smaken goed met elkaar mengen.
Voeg de Jackfruit en de rijst toe aan de pan en laat op laag vuur circa 20 minuten sudderen. Schep regelmatig om.
Vul de tortilla’s met de stoof en verdeel de kaas erover. Rol de tortilla op en leg op een bakplaat met bakpapier. Bak ze krokant in de oven op 180°C in 10 minuten.
Eet smakelijk!
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!