ROOTZZ OF NATURE NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ QSTA.NL

De vegan jackfruit-vleesvervangers van Rootzz of Nature zijn nu beschikbaar bij QSTA.nl

Ken jij de Aziatische vrucht jackfruit al? Dankzij zijn vlezige structuur is dit bijzondere zomerfruit een ideale vleesvervanger. Rootzz of Nature ontdekte hem en maakt er allerlei heerlijke vegan vleesproducten van. Die zijn nu beschikbaar bij QSTA. Jackfruit is plantaardig, vezelrijk en zit bomvol vitaminen en mineralen. Een gezonde smaakmaker in al je vegetarische gerechten.

Geschikt voor iedere keuken

Met jackfruit, ook wel ‘nangka’ genoemd, kun je werkelijk alle kanten op. Zo zijn er kant-en-klare jackfruit-balletjes, jackfruit-reepjes en jackfruit-burgers. De veelzijdige jackfruit-stukjes kun je zelf naar smaak kruiden of marineren. Je maakt er heerlijke pasta- en rijstgerechten, oosterse gerechten of Hollandse maaltijden mee. Bereiden gaat gemakkelijk en snel: even bakken of opwarmen en je hebt een geweldig alternatief voor vlees op je vegan menu. Bekijk de producten van Rootzz of Nature op QSTA.nl

Lekker en gezond

Behalve bijzonder smaakvol is jackfruit ook gezond. Deze sappige fruitsoort zit boordevol vitamine A en B, vezels en kalium, calcium en ijzer: goed voor het immuunsysteem, het bloed en de botten. Ook is het een vezelrijke vrucht, en dus gemakkelijk verteerbaar. Bovendien is jackfruit vrij van gluten, soja, cholesterol en verzadigde vetten. Dankzij de extra toegevoegde vitamines voor vegetariërs zijn de jackfruit-producten volwaardige vleesvervangers.

De voordelen van bestellen bij QSTA

Bij QSTA kun je op een laagdrempelige manier streekproducten en nieuwe producten uitproberen. Er geldt geen minimale bestelafname, dus je kunt eenvoudig kleine hoeveelheden van nieuwe producten bestellen. Zo doe je nieuwe inspiratie op voor je menukaart en houd je je aanbod verrassend. Ideaal om je als horecaondernemer te onderscheiden en je gasten te blijven verrassen en verwennen.

Wij genieten van écht lekker eten, daarom staat smaak bij ons altijd voorop. En dat combineren we met liefde en respect voor de natuur! - Rootzz of Nature

De oprichters van Rootzz of Nature reizen het liefst continu de wereld rond op zoek naar verrassende en nieuwe wereldsmaken. Tijdens een reis naar Sri Lanka ontdekten deze ontdekkingsreizigers de jackfruit. Het sappige vruchtvlees met de verrassende vleesbite bleek een perfecte vleesvervanger. Naast liefde voor smaak heeft Rootzz of Nature diep respect voor de natuur. De bomen waaraan de jackfruits groeien, verbruiken weinig water en zijn beschermd door de overheid als natuurlijke voedingsbron. Zonder kunstmatige irrigatie, pesticiden en herbiciden, dus lief voor het milieu. En als de reis van jungle naar bord te lang is, kijken Rootzz samen met lokale ondernemers hoe ze maatschappelijke initiatieven kunnen ondersteunen. Zo gaat Rootzz of Nature voor puur, heerlijk en eerlijk.

hoeveelheden van nieuwe producten bestellen. Zo doe je nieuwe inspiratie op voor je menukaart en houd je je aanbod verrassend. Ideaal om je als horecaondernemer te onderscheiden en je gasten te blijven verrassen en verwennen.

Bekijk het assortiment van Rootzz of Nature op Qsta.nl