Big Jack

Ingrediënten (2 personen)

  • 4 Rootzz of Nature Smokey Jackfruit Burgers
  • 2 Tijgerbollen 
  • Rode ui
  • 8 Cherrytomaatjes
  • 2 Mini komkommers
  • 4 Plakken smeltkaas
  • Stukje rode peper
  • Rucola
  • Bieslook
  • Cocktailsaus met wat sambal erin

Bereiding (15 min.)

Stap 1

Snijd de bollen open en maak er een dubbeldek broodje van. Bak ze eventueel kort aan in een droge pan.

Stap 2

Snijd de garnituren zoals de ui, tomaat, komkommer, rode peper en bieslook in de gewenste grote.

Stap 3

Bak de burgers goudbruin in olijfolie en beleg ze met een plak smeltkaas.

Stap 4

Het is nu tijd om te bouwen! Lekker met wat rucola! 

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.

Download het gratis exclusieve receptenboekje

10x de lekkerste vega recepten

Ontdek het nu