Big Jack

Ingrediënten (2 personen)

  • 4 Rootzz of Nature Smokey Jackfruit Burgers
  • 2 Tijgerbollen 
  • Rode ui
  • 8 Cherrytomaatjes
  • 2 Mini komkommers
  • 4 Plakken smeltkaas
  • Stukje rode peper
  • Rucola
  • Bieslook
  • Cocktailsaus met wat sambal erin

Bereiding (15 min.)

Stap 1

Snijd de bollen open en maak er een dubbeldek broodje van. Bak ze eventueel kort aan in een droge pan.

Stap 2

Snijd de garnituren zoals de ui, tomaat, komkommer, rode peper en bieslook in de gewenste grote.

Stap 3

Bak de burgers goudbruin in olijfolie en beleg ze met een plak smeltkaas.

Stap 4

Het is nu tijd om te bouwen! Lekker met wat rucola! 

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.