Voor de koolsla
Maak de koolsla door de ingrediënten met elkaar te mengen in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de hamburgerbroodjes open. Verhit olijfolie in een koekenpan en rooster hier kort de broodjes in totdat de snijkant goudbruin van kleur is.
Verwarm opnieuw olijfolie in de pan, zet de temperatuur hoog en bak de Rootzz of Nature Smokey jackfruit burgers gedurende 3-4 minuten terwijl je deze halverwege een keer omdraait.
Bestrijk ieder broodje met ketchup en leg hier een burger op gevolgd door, tomaat, romaine sla, de tweede burger, rode ui en koolsla. Serveer de burgers direct.
Eet smakelijk!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met De Hippe Vegetariër.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!