Snijd de ui, penen en aardappelen in blokjes.
Kook de rijst gaar in water met wat zout.
Verhit een ruime pan met deksel, vet deze in met wat zonnebloemolie. Fruit de uien aan en voeg de knoflook fijngesneden of geperst toe. Voeg de aardappelen en peen toe.
Meng de currypasta goed met het geheel en blus het af met de kokosmelk.
Rasp de gember en voeg deze toe.
Laat het geheel inkoken tot de aardappelen gaar zijn en zorg dat de curry wat gaat binden.
Neem een nieuwe pan. Bak de Jackfruit balletjes, volgens de gebruiksinstructies op de verpakking, mooi goudbruin.
Serveer de curry met de jackfruit balletjes en rijst. Voeg voor wat extra smaak wat koriander over je curry.
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!