Hutspot met Smokey Jackfruitburger

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 pakje. Smokey Jackfruitburgers (Rootzz of Nature)
  • 3 Aardappelen (kruimig)
  • 500 gr. Hutspot mix (ui en peen)
  • 1 eetl. Zure room
  • Handje blad peterselie
  • Zonnebloemolie
  • Peper en zout

Bereiding (30 minuten)

Stap 1

Maak de aardappelen schoon en snijd in vieren.

Stap 2

Doe de aardappelen samen met de hutspot mix in een kookpan met water en een theelepel zout.

Stap 3

Kook deze tot het gaar is. Ongeveer 20 minuten.

Stap 4

Giet het af en stamp het geheel fijn met een stamper.

Stap 5

Voeg de zure room toe en meng alles goed. Maak de hutspot op smaak met peper en zout.

Stap 6

Bak de Jackfruitburgers goudbruin in 2 eetlepels zonnebloemolie.

Stap 7

Snijd de peterselie fijn en serveer de hutspot met een heerlijke Jackfruitburger.

Enjoy!