Kook of blancheer de sperziebonen. Giet af en laat goed uitlekken. Verhit vervolgens 2 eetlepels kokosolie in een koekenpan en laat dit goed heet worden. Voeg de uitgelekte boontjes toe en roerbak in een paar minuten op hoog vuur tot lekker knapperig zijn.
Verwarm de Jackfruit Curry op laag vuur in wat olie of verwarm 15 min au bain marie.
Serveer de curry met de sperziebonen. Garneer met pistachenoten, hennepzaad en partjes limoen. Yummy, eet smakelijk!
Serveertip: erg lekker met gekookte rijst en/of naanbrood.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!