Rooster eerst je hamburgerbroodje in een koekenpan met zonnebloemolie. Zodra de binnenkant van de hamburgerbroodjes goudbruin gekleurd is, zijn ze klaar.
Bak nu de Rootzz of Nature smokey burgers gaar in 2 eetlepels zonnebloemolie.
Snijd daarna de lente-ui in fijne ringen en snijd de komkommer in dunne linten.
Bak de lente-ui en de komkommer in een pan met een eetlepel zonnebloemolie en voeg de taugé toe. Blus de groenten daarna af met sojasaus.
Beleg nu je hamburgerbroodjes met de groenten, de smokey burger en zeewierchips.
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers en Seamore
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!