Jackfruit burger met zeewierchips

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 Rootzz of Nature Smokey Burgers
  • 1 zak Seamore zeewierchips
  • 3 stengels lente-ui
  • 125 gram taugé
  • 80 gram komkommer
  • 2 á 3 eetlepels sojasaus
  • 1/2 rode peper
  • 2 hamburgerbroodjes
  • Zonnebloemolie

Bereiding (10 min.)

Stap 1

Rooster eerst je hamburgerbroodje in een koekenpan met zonnebloemolie. Zodra de binnenkant van de hamburgerbroodjes goudbruin gekleurd is, zijn ze klaar. 

Stap 2

Bak nu de Rootzz of Nature smokey burgers gaar in 2 eetlepels zonnebloemolie.

Stap 3

Snijd daarna de lente-ui in fijne ringen en snijd de komkommer in dunne linten. 

Stap 4

Bak de lente-ui en de komkommer in een pan met een eetlepel zonnebloemolie en voeg de taugé toe. Blus de groenten daarna af met sojasaus. 

Stap 5

Beleg nu je hamburgerbroodjes met de groenten, de smokey burger en  zeewierchips. 

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers en Seamore