De piadina’s
Vries de jackfruit balletjes licht in, zodat je ze makkelijk kan snijden.
Pel nu de avocado en prak het fijn met een vork. Voeg een eetlepel citroensap toe aan het geheel en breng op smaak met zout. Snijd daarna de rode ui in halve ringen en voeg hier ook wat citroensap aan toe. Snijd daarna de tomaat in blokjes.
Verwarm nu de steelpan en voeg 1 eetlepel zonnebloemolie toe. Doe de helft van de tomatenblokjes in de pan wanneer de olie heet is en laat het 5 minuten doorpruttelen.
Voeg daarna de bonen en de Mexicaanse kruidenmix toe. Snijd de licht bevroren jackfruitballetjes in vieren en voeg toe aan het geheel. Laat alles een paar minuten gaarkoken.
Roer als laatste de zure room glad en voeg 1 eetlepel citroensap toe. Breng op smaak met wat zout.
Vul je taco naar wens en maak het fris met wat ijsbergsla. Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!