Jackfruit wraps bbq

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 stazak Rootzz of Nature Jackfruit BBQ
  • 1 Zoete aardappel (of bataat)
  • 100 ml zure room
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 stengels lente-ui
  • bosje peterselie
  • rode kool
  • Hollandse kropsla
  • 2 limoenen
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 4 a 6 wraps

Bereiding (30 min.)

Stap 1

Leg de zak Jackfruit BBQ in een pan met kokend water.

Stap 2

Snijd ondertussen de lente-ui en peterselie zeer fijn samen. 

Stap 3

Meng dit vervolgens met de zure room, pers de knoflook erbij uit en breng op smaak met zout en wat limoensap

Stap 4

Snijd de rode kool fijn. Voeg de rest van het limoensap toe aan de rode kool en breng op smaak met wat zout

Stap 5

Snijd de zoete aardappel (of bataat) in frietjes en besprenkel de aardappel met wat olijfolie. Bak deze goudbruin in de airfryer of in de oven op 200 graden 15 a 20 minuten

Stap 6

Verwarm de wraps volgens de verpakking en beleg de wraps naar wens met wat sla, rode kool, zoete aardappel en het sausje. 

Eet smakelijk!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puurproevers.nl