Snipper de sjalot en knoflook en bak deze glazig in een grote wok. Doe vervolgens de currypasta erbij en bak deze even mee op laag vuur.
Snijd de aubergine in blokjes en scheur de oesterzwammen in grove stukken. De shiitake laat je heel.
Doe de kokosyoghurt, ½ groentebouillonblokje, 100ml water, de helft van de oesterzwammen en de helft van de shiitake erbij. Voeg ook 1 of 2 el hoisinsaus toe als je dit lekker vindt! Laat het even pruttelen op laag vuur, zonder deksel.
Bereid ondertussen de sobanoodles volgens de verpakking en maak courgetti van de courgettes met een spiraalsnijder.
Grill de aubergines en de rest van de paddestoelen in een hete koekenpan of grill en verwarm in een andere pan de jackfruit balletjes.
Doe de noodles en courgetti bij de wok en meng alles goed met elkaar.
Verdeel alles nu over vier diepe borden. Doe vervolgens de paddestoelen, aubergine en jackfruit balletjes erbij. Lekker met wat extra kokosyoghurt, sesamzaadjes, verse koriander en een rood pepertje!
Eet smakelijk!!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maan van courgetti&confetti
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!