Bak de burgers bruin in 2 eetlepels zonnebloemolie en snijd hierna de burgers in stukjes.
Schenk het water uit het glas in de pan en voeg het zout toe. Breng hierna het water aan de kook.
Haal een paar bladeren van de kool en gaar deze 3 tot 4 minuten in het kokende water. Sluit de pan af met een deksel.
Bak hierna de ui, paprika, maïs, kidneybonen in een pan en breng ze op smaak met Tex Mex kruiden en paprikapoeder. Bak hierna het geheel gaar!
Beleg de koolwraps en serveer.
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!