KOOLWRAPS MET JACKFRUIT

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 Rootzz of Nature Jackfruit Smokey Burgers
  • 1 groene kool
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 100 gram maïs
  • 1 el Tex Mex kruiden
  • 1 el pittige paprikapoeder
  • 200 gram kidneybonen
  • half glas water
  • zonnebloemolie
  • gemengde sla
  • peper en zout
  • knoflooksaus

Bereiding (25 min.)

Stap 1

Bak de burgers bruin in 2 eetlepels zonnebloemolie en snijd hierna de burgers in stukjes.

Stap 2

Schenk het water uit het glas in de pan en voeg het zout toe. Breng hierna het water aan de kook.

Stap 3

Haal een paar bladeren van de kool en gaar deze 3 tot 4 minuten in het kokende water. Sluit de pan af met een deksel.

Stap 4

Bak hierna de ui, paprika, maïs, kidneybonen in een pan en breng ze op smaak met Tex Mex kruiden en paprikapoeder. Bak hierna het geheel gaar! 

Stap 5

Beleg de koolwraps en serveer.

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.