KOOLWRAPS MET JACKFRUIT

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 Rootzz of Nature Jackfruit Smokey Burgers
  • 1 groene kool
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 100 gram maïs
  • 1 el Tex Mex kruiden
  • 1 el pittige paprikapoeder
  • 200 gram kidneybonen
  • half glas water
  • zonnebloemolie
  • gemengde sla
  • peper en zout
  • knoflooksaus

Bereiding (25 min.)

Stap 1

Bak de burgers bruin in 2 eetlepels zonnebloemolie en snijd hierna de burgers in stukjes.

Stap 2

Schenk het water uit het glas in de pan en voeg het zout toe. Breng hierna het water aan de kook.

Stap 3

Haal een paar bladeren van de kool en gaar deze 3 tot 4 minuten in het kokende water. Sluit de pan af met een deksel.

Stap 4

Bak hierna de ui, paprika, maïs, kidneybonen in een pan en breng ze op smaak met Tex Mex kruiden en paprikapoeder. Bak hierna het geheel gaar! 

Stap 5

Beleg de koolwraps en serveer.

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.

Download het gratis exclusieve receptenboekje

10x de lekkerste vega recepten

Ontdek het nu