Meng de yofresh met de kimchisaus.
Verhit de olie in een sauspan om de glaze te maken. Pers de knoflook uit, voeg de gemberpuree toe en bak kort aan.
Voeg alle overige glaze ingrediënten toe, roer door en draai het vuur laag. Laat 10 minuutjes zachtjes pruttelen.
Bak de burger. Bestrijk op het laatst met de glaze en zet het vuur uit, zodat de glaze niet aanbrand.
Snij je burgerbroodjes open. Beleg met de rode kool, sla, kimchimayo, glazed burger en koriander. Eet smakelijk!
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Pascalle van @pastry.passie
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! Ontdek de volgende smaken: Jackfruit Rendang, BBQ & Original 1kg. Puur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!Â
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!