Breng in een pan een ruime hoeveelheid water aan de kook. Verwijder zodra het water kookt de pan van het vuur en leg de taugé 2 minuten in het hete water. Giet de taugé af in een vergiet en laat deze schrikken onder koud stromend water.
Was en snijd de overige groenten en voeg deze samen met de taugé toe aan een grote kom.
Maak een ‘boemboe’ van de geraspte kokos, de sambal, de knoflook, de rijstazijn, de suiker en het zout door deze goed met elkaar te mengen. Dit gaat het best in een vijzel of met behulp van een keukenmachine.
Voeg de boemboe toe aan de kom, hussel alles samen en verdeel de salade over 2 diepe borden.
Verwarm vervolgens de jackfruit rendang op in een pan en verdeel dit over de borden met salade. Serveer met extra kokos en chili (optioneel) en laat het smaken!
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Anouk | Ultimate Foodie
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!