Kook de pappardelle en spoel ze koud af.
Snijd de courgette in linten en bak deze gaar.
Maak de pompoen schoon en gaar deze in kokend water. Giet de pompoen af en draai deze fijn in een blender of keukenmachine.
Snijd de knoflook fijn en fruit deze aan in zonnebloemolie. Giet hier de puree van pompoen op en breng het geheel aan de kook. Voeg vervolgens de pasta toe en de courgette toe .
Snijd de peper (zonder zaadjes) fijn, bak de jackfruit balletjes en voeg de peper hier aan toe.
Knijp als laatste de citroen uit. Serveer de pasta met jackfruit én extra citroen!
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!