Pizza jackfruit BBQ

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 glutenvrije pizza bodems
  • 400 gram tomatenblokjes uit blik
  • 1 ui
  • 1 gele paprika
  • 2 bosuitjes
  • 1 kg Jackfruit Barbecue
  • 0,5 zakje geraspte (plantaardige) kaas
  • Handje rucola
  • Knoflookpoeder

Bereiding (20-25 min)

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2

Snijd de ui in ringen, de paprika in reepjes en de bosui in stukjes.

Stap 3

Verdeel over de twee pizza bodems de tomatenblokjes en strooi er wat geraspte kaas en knoflookpoeder overheen.

Stap 4

Verdeel de ui, paprika en de jackfruit bbq.

Stap 5

Als laatste verdeel je de bosui en strooi je er kaas overheen.

Stap 6

Zet de twee pizza’s nu voor circa 20 minuten in de oven op 180 graden.

Stap 7

Als de pizza’s klaar zijn verdeel je er nog wat rucola overheen.

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Fenna van Fenna’s Healthy Foodspecials