Pizza jackfruit BBQ

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 glutenvrije pizza bodems
  • 400 gram tomatenblokjes uit blik
  • 1 ui
  • 1 gele paprika
  • 2 bosuitjes
  • 1 kg Jackfruit Barbecue
  • 0,5 zakje geraspte (plantaardige) kaas
  • Handje rucola
  • Knoflookpoeder

Bereiding (20-25 min)

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2

Snijd de ui in ringen, de paprika in reepjes en de bosui in stukjes.

Stap 3

Verdeel over de twee pizza bodems de tomatenblokjes en strooi er wat geraspte kaas en knoflookpoeder overheen.

Stap 4

Verdeel de ui, paprika en de jackfruit bbq.

Stap 5

Als laatste verdeel je de bosui en strooi je er kaas overheen.

Stap 6

Zet de twee pizza’s nu voor circa 20 minuten in de oven op 180 graden.

Stap 7

Als de pizza’s klaar zijn verdeel je er nog wat rucola overheen.

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Fenna van Fenna’s Healthy Foodspecials

Download het gratis exclusieve receptenboekje

10x de lekkerste vega recepten

Ontdek het nu