Plaattaart met Jackfruit BBQ

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 1 pakje Rootzz of Nature Jackfruit in BBQ saus
  • 1/4 biologische witte kool
  • 1/2 rode ui
  • 7 tot 8 rijpe tomaatjes
  • 100 gram geraspte cheddar (of plantaardige cheddar)
  • zakje veldsla (85 gram)

Bereiding (10 min) Oven (20 min)

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Snijd met een mesje een inkeping van 1 cm vanaf de rand en prik met een vork een paar keer in het deeg. Let op; snijd het deeg niet helemaal door.

Stap 3

Verdeel de Jackfruit in BBQ saus over het bladerdeeg.

Stap 4

Snijd de witte kool in dunne repen, de rode ui in dunne plakjes en de tomaatjes in tweeën. Verdeel de witte kool, rode ui en tomaatjes over de plaattaart.

 

Stap 5

Strooi de geraspte cheddar eroverheen en bak de plaattaart 20 minuten in het midden van de oven.

Stap 6

Garneer met een handje veldsla.

Bedankt BBQ and Cooking voor jullie heerlijke recept.