Smokey Jackfruit Burger Asia

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 Rootzz of Nature Smokey Jackfruit burgers
  • 2 witte bollen
  • 2 eieren
  • 1 lente ui
  • 20 gram tauge
  • 1/2 rode ui
  • 2 eetlepel ketjap
  • 1 limoen
  • 30g rode paprika
  • klontje boter
  • sambal badjak
  • mayonaise

Bereiding (15 min.)

Stap 1

Snijd de witte bollen open en bak ze in een droge pan bruin.

Stap 2

Bak de eieren in de boter. 

Stap 3

Snijd de paprika in dunne reepjes. 

Stap 4

Voor het sausje pak je een beetje mayonaise, sambal en sap van een halve limoen.

Stap 5

Fruit de rode ui, blus dit af met de overgebleven limoen en ketjap. Voeg vervolgens de taugé toe en beleg de broodjes in mooie laagjes 

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.