Snijd de smokey jackfruit burgers in kleine stukjes en prak ze met een vork fijn.
Kruid de jackfruit met een half zakje taco seasoning mix. Voeg hier ook de olijfolie aan toe en meng het geheel.
Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes. Zet een pan met bakolie op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook totdat de ui glazig is. Goed roeren.
Voeg vervolgens de pulled jackfruit, de mais en wat dun gesneden rode peper erbij en roer alles voor 3 minuten goed door elkaar.
Snijd de rode kool zo dun mogelijk en knijp hierover een halve limoen uit.
Halveer de avocado en prak deze met een vork. Voeg hier het sap van de halve limoen aan toe.
Verwarm de tortilla’s in een droge koekenpan. Schep de jackfruit vulling op de tortilla’s, doe de gewenste topping erop en maak het af met een klein lepeltje zure room.
Eet smakelijk!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!