jackfruitVULLING VOOR SAUCIJZENBROODJES

Ingrediënten (40-50 stuks)

  • 1450 gram Rootzz of Nature Biologisch Jackfruit Original of Barbecue (uitgelekt)​
  • 200 gram kikkererwten (bio) (uitgelekt)​
  • 20 gram groentebouillon (bio)​
  • 25 gram gehaktkruiden (bio)​
  • 80 gram havervlokken (bio)​
  • 100 gram paneermeel (bio)
  • 100 gram fijngesnipperde ui (bio)​​

Bereiding (20 min.)

Stap 1

Laat de jackfruit goed uitlekken, spoel de kikkererwten af en laat deze ook uitlekken. Doe de jackfruit en de kikkererwten in een keukenmachine en snijd dit in het formaat van geruld gehakt. Niet te fijn draaien, want dan wordt de vulling te ‘melig’.

Stap 2

Neem een grote schaal of kom (mengmachine) en vul deze met de gesneden jackfruit en kikkererwten. Voeg hier alle overige ingrediënten aan toe. Meng alle ingrediënten goed totdat je een mooi ‘gehaktmengsel’ hebt en alle ingrediënten gelijkmatig verdeeld zijn.

Stap 3

Laat een uur opstijven in de koelkast en de vulling is klaar voor gebruik. Eet smakelijk!