Wraps Mexicano & Jackfruit

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 Rootzz of Nature Jackfruit Smokey Burgers
  • 250 gr champignons (gesneden in stukjes)
  • 1 rode ui (gesneden in blokjes)
  • 1 groene paprika (gesneden in reepjes)
  • 2 el Tex Mex kruiden
  • 100 gr mais
  • 2 grote wraps
  • gemengde sla
  • zonnebloemolie
  • knoflooksaus

Bereiding (25 min.)

Stap 1

Bak de burgers bruin in 2 eetlepels zonnebloemolie en snijd hierna de burgers in stukjes.

Stap 2

Bak hierna de champignons in de pan met 2 eetlepels zonnebloemolie. Voeg daarna de rode ui en groene paprika toe. 

Stap 3

Breng de groenten op smaak met Tex Mex kruiden en voeg de maïs toe. Bak alle groenten in de pan gaar. 

Stap 4

Smeer de grote wraps in met knoflooksaus en beleg de wraps met sla. 

Stap 5

Beleg de wraps en serveer. 

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.