Bak de burgers bruin in 2 eetlepels zonnebloemolie en snijd hierna de burgers in stukjes.
Bak hierna de champignons in de pan met 2 eetlepels zonnebloemolie. Voeg daarna de rode ui en groene paprika toe.
Breng de groenten op smaak met Tex Mex kruiden en voeg de maïs toe. Bak alle groenten in de pan gaar.
Smeer de grote wraps in met knoflooksaus en beleg de wraps met sla.
Beleg de wraps en serveer.
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! Ontdek de volgende smaken: Jackfruit Rendang, BBQ & Original 1kg. Puur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!