wraps met jackfruit barbecue

Ingrediënten (10 wraps)

  • 1,5 kg Rootzz of Nature Jackfruit BBQ
  • 10 wraps
  • 4 lente-uien
  • 300 ml crème fraîche
  • 500 g zoute-aardappelfriet
  • 300 g ijsbergsla, reepje
  • 10 g peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 limoen
  • 2 rode uien
  • 2 el water
  • peper en zout

Bereiding (20 min)

Stap 1

Snijd 2 lente-uien en peterselie zeer fijn. Snijd de andere 2 lente-uien in ringen.

Stap 2

Meng de fijngehakte lente-ui en peterselie met de crème fraîche. Pers de knoflook uit en voeg toe. Pers de limoen uit en meng 1 el van het sap erdoor. Breng de saus op smaak met peper en zout.

Stap 3

Snijd de rode uien in dunne ringen en meng met de rest van het limoensap en 2 el water. Laat 15 min. trekken.

Stap 4

Verwarm de Jackfruit Barbecue au bain marie voor 10 minuten of in een wok en voeg 150 ml water toe.

Stap 5

Verwarm de zoete-aardappelfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

 

Stap 6

Verwarm de wraps volgens de verpakking en beleg ze met de crème fraîchedip, ijsbergsla, jackfruit Barbecue, rode ui, zoete-aardappelfriet en lente-uiringen.

Eet smakelijk!