HI FOOD PROFESSIONAL! ROOTZZ HIER

Samen met food professionals geven we onontdekte culinaire parels uit de natuur een plek op het bord van de Nederlandse consument. We ontwikkelen continu nieuwe gerechten die de wereld verrassen, verbeteren én veroveren. Zo laten we iedereen proeven wat de wereld te bieden heeft. Are you in?

Previous
Next

JACKFRUIT IS HOT

Jackfruit (ook wel nangka genoemd) is dé trend in de vegetarische keuken. De vrucht is een goede vleesvervanger met de bite van vlees. Ook houdt het goed smaken vast, waardoor je ‘m ideaal kunt kruiden en marineren. Dat maakt jackfruit geschikt voor iedere professional die zich wil onderscheiden met heerlijk vegan en vegetarisch eten. Don’t miss out!

Van boom tot bord

Ben je benieuwd hoe onze tasty jackfruit producten worden gemaakt? Ga mee op ontdekkingsreis naar Sri Lanka! In deze video ontdek je waarom jackfruit de perfecte vleesvervanger is voor jou, de boeren én de planeet. Enjoy! 

ONZE VEGA(N) VLEESVERVANGERS

Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer

Nu ook verkrijgbaar (vriesvers, ready to heat, vol jackfruit)

Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer

De smaak van de jungle uitproberen?

Vul dan ons contactformulier in. En ontvang een gratis sample van 300 gram! Het team van Rootzz of Nature neemt contact met je op.
  JACKFRUIT RECEPTEN

  Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties. Heb jij een tasty gerecht met jackfruit gemaakt? Deel jouw creatie via Instagram met de hashtag #rootzzofnature en inspireer andere foodservice professionals!

  JACKFRUIT KOPEN VOOR PROFESSIONALS

  De heerlijke producten van Rootzz of Nature vinden hun weg naar een welverdiende plek in het schap. Food professionals kunnen van onze jackfruit vleesvervangers genieten dankzij de Foodservice range. Verkooppunten zijn Sligro, De Kweker, Hanos, Bidfood, Zegro, VHC Jongens en Horesca. De lijst groeit!

  "Iedereen was erg verrast enthousiast over de jackfruit curry en de jackfruit burgers. Alles was meteen uitverkocht."

  Guido Westerink chef bij Accenture Amsterdam (ISS)