HI FOOD PROFESSIONAL! ROOTZZ HIER

Samen met food professionals geven we onontdekte culinaire parels uit de natuur een plek op het bord van de Nederlandse consument. We ontwikkelen continu nieuwe gerechten die de wereld verrassen, verbeteren én veroveren. Zo laten we iedereen proeven wat de wereld te bieden heeft. Are you in?

JACKFRUIT IS HOT

Jackfruit (ook wel nangka genoemd) is dé trend in de vegetarische keuken. De vrucht is een goede vleesvervanger met de bite van vlees. Ook houdt het goed smaken vast, waardoor je ‘m ideaal kunt kruiden en marineren. Dat maakt jackfruit geschikt voor iedere professional die zich wil onderscheiden met heerlijk vegan en vegetarisch eten. Don’t miss out!

ONZE VEGAN VLEESVERVANGERS

jackfruit original
Jackfruit Barbecue
Jackfruit Curry

ONZE JACKFRUIT

Rootzz of Nature gebruikt onrijpe jackfruit uit Sri Lanka. Onrijpe jackfruits zijn enorm: ze wegen 6 tot 10 kilo en zijn 30 tot 50 cm groot! Jonge onrijpe jackfruits hebben een heerlijke vlezige textuur die ervoor zorgt dat de vrucht goed smaken opneemt. Dat maakt jackfruit ideaal om lekkere vegan vleesvervangers van te maken.

Lees meer

JACKFRUIT RECEPTEN

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties. Heb jij een tasty gerecht met jackfruit gemaakt? Deel jouw creatie via Instagram met de hashtag #rootzzofnature en inspireer andere foodservice professionals!

JACKFRUIT KOPEN VOOR PROFESSIONALS

De heerlijke producten van Rootzz of Nature vinden hun weg naar een welverdiende plek in het schap. Food professionals kunnen van onze jackfruit vleesvervangers genieten dankzij de Foodservice range. Verkooppunten zijn Sligro, De Kweker, Hanos, Bidfood, Zegro, VHC Jongens en Horesca. De lijst groeit!

De smaak van de jungle uitproberen?

Vul dan ons contactformulier in en vraag een gratis sample aan! Het team van Rootzz of Nature neemt contact met je op.