Garnering
Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper fijn. Hak de knoflook fijn. Doe de balletjes in een kom en voeg de oestersaus, sap van 1 limoen, honing, knoflook en de rode peper toe. Schep goed om, dek af en laat 30 min marineren (langer mag ook). Kook de rijst ondertussen gaar met een snufje zout.
Verhit een pan met een beetje olie en bak de balletjes 3-4 minuten aan op middelhoog vuur. Doe de rijst, soja boontjes, peen julienne, courgetteslierten en radijs in een kom.
Yummy, eet smakelijk!
Serveertip: garneer de balletjes met sesamzaadjes, bosui en koriander.
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!