Kook de rijst in water met wat zout.
Leeg de stazak curry in een bakpan of braadpan. Leeg het glas water bij de Jackfruit curry.
Snijd de peen, bataat en knolselderij in dobbelsteentjes.
Voeg de peen, bataat en knolselderij bij de curry en sluit de pan af met een deksel. Laat dit 10 a 15 minuten rustig pruttelen.
Pluk de korianderblaadjes van de steeltjes en snijd deze met een mes.
Snijd de peper zeer fijn. Strooi de peper en koriander over het gerecht.
Serveer met rijst.
Enjoy!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puurproevers.nl
Vraag je gratis proefpakket aan en probeer het zelf! uur natuur, en dat proef je.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@rootzzofnature.nl. We vertellen je graag meer over Rootzz of Nature en de smaak van de jungle!
Volg jij ons al op social media? Let’s keep in touch!