Smokey Jackfruit Burger Hot & Spicy

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 Rootzz of Nature Smokey Jackfruit burgers
  • 2 harde bruine bollen
  • stuk komkommer
  • 50g rode kool
  • basilicum
  • 1/2 limoen
  • 1/2 rode ui
  • mayonaise
  • madame jeanette

Bereiding (15 min.)

Stap 1

Snijd de rode kool in dunne reepjes, kneus de reepjes een beetje en knijp een kwart van de limoen over de kool. Voeg een klein snufje zout toe.

Stap 2

Snijd de komkommer in dunne reepjes. Snijd vervolgens de madame jeanette en de rode ui fijn. Knijp de limoen hierin uit en voeg een klein beetje olijfolie of mayonaise toe voor de pittige saus.

Stap 3

Snijd de bollen open en bak ze in een droge pan. Bak de burgers bruin.

Stap 4

Beleggen maar!! Smeer de broodje in met mayonaise en basilicum. Leg netjes de kool en komkommer op de broodjes. Hamburger erop en maak het broodje af met de pittige saus.

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.