Smokey Jackfruit Burger Mexicano

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 Rootzz of Nature Smokey Jackfruit burgers
  • 2 bollen met maanzaad
  • 1 kropsla
  • 50g mais
  • 1/2 limoen
  • 1/2 blikje tomatenblokjes
  • 1/2 rode ui
  • 1 lente ui
  • 1/2 avocado
  • tortilla chips

Bereiding (15 min.)

Stap 1

Snijd de bollen open en bak ze in een droge pan.

Stap 2

Maak de tomatenblokjes op smaak met wat zout en snijd de ui en lente ui erdoor. Voeg de mais en limoen toe voor de salsa.

Stap 3

Pluk de sla en maak de avocado schoon. Snijd deze in dunne plakjes.

Stap 4

Beleg de broodjes in mooie laagjes en maak ze af met de lekkere salsa.

Enjoy!

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Maik Galenkamp van Puur Proevers.